Verhuur

De oude Strafgevangenis blijft grotendeels bewaard. In de drie nog originele vleugels worden muren doorbroken en cellen gecombineerd tot woningen.

De GevangenisKapel krijgt een multifunctionele bestemming. De zaal wordt geschikt gemaakt voor uiteenlopende bijeenkomsten op het gebied van ontmoeting, cultuur en educatie.

De transformatie van de oude Strafgevangenis is gepland te starten eind 2016. Vanaf februari 2014 is daarom een gedeelte van het complex, het Stergebouw en de Kapel tijdelijk te huur voor een diversiteit aan evenementen; personeelsfeesten, relatie-evenementen, beursen, congressen en seminars, trainingen en workshops en filmopnamen.

Hieronder ziet u een overzicht van het gebied dat voor verhuur beschikbaar is. De Kapel en het Stergebouw zijn apart of in combinatie te huren. Klik op de betreffende locaties voor meer informatie.

De GevangenisKapel
Het Stergebouw

Of download hier de digitale brochure.

overzicht plattegrond versie 2

free joomla templatesjoomla template

Contact

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met 010 – 87 01 666 of mailt u naar onze infomail.

Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen en de culturele bijeenkomsten? Volg ons dan op Twitter en op Facebook.

GevangenisKapel Rotterdam is een
project van Co Solo en Tuin van Noord.

Website doorzoeken?

2019  Gevangenis Kapel Rotterdam