Het Stergebouw

plattegrond stergebouw2
Grootte en capaciteit

Het Stergebouw, bestaande uit het panopticum en 3 cellenvleugels, is in delen en in zijn geheel te huur voor bijeenkomsten en evenementen. Het vloeroppervlakte van een cellenvleugel bedraagt 360m2. Het maximum aantal gasten per vleugel is 225 personen. Bij huur van het gehele Stergebouw is de maximum capaciteit ongeveer 675 gasten.

Klik voor gedetailleerde plattegronden 'hier'.

Buitenruimte

Bij huur van het Stergebouw heeft u de buitenruimte geheel tot uw beschikking. De voormalige luchtplaats is eenvoudig te overkappen. U kunt de gehele tuin of slechts één helft laten voorzien van een stretchtent als tijdelijk dak.
ster buitenPraktisch
In celvleugel D/E is een kleine toiletgroep beschikbaar voor uw gasten. Daarnaast beschikt elke cel over sanitaire voorzieningen. Bij gebruik van de sanitaire voorzieningen in de voormalige cellen, voorzien wij in een toiletdame.

Het Stergebouw is toegankelijk via een voormalige luchtplaats. Nadat u en uw gasten door een gat in de voormalige gevangenismuur het parkeerterrein hebben bereikt, wandelt u via deze luchtplaats naar het Stergebouw. Deze route is niet geschikt voor mindervalide gasten. Neemt u contact op met de dutymanager voor gebruik van de mindervalide toegang.

Licht, geluid en AV
Het Stergebouw staat tot uw beschikking voor uw bijeenkomst in volledige originele staat. Dit betekent dat er geen (standaard) voorzieningen zijn op het gebied van licht-, geluids- of AV-techniek voor uw bijeenkomst. Afhankelijk van uw wensen, verwachting en de opzet van uw evenement, werkt onze partner Peitsman Licht en Geluid hiervoor graag een voorstel uit. Vraagt u naar Robert Raadsen of Peter van der Weijde; zij zijn u graag van dienst.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere leverancier op dit gebied? Dan vernemen wij dit graag. Samenwerking met uw leverancier sluiten wij niet bij voorbaat uit. Leest u daarvoor onze algemene voorwaarden en de uitgangspunten van de huurovereenkomst.

Inrichting en decoratie
Ook op het gebied van inrichting en decoratie zijn er geen voorzieningen getroffen. Het Stergebouw staat in volledige originele staat tot uw beschikking. Afhankelijk van uw wensen, verwachtingen en de opzet van uw evenement, werkt onze vaste partner Van der Maarel Sfeermeesters hiervoor graag een voorstel voor u uit. Vraagt u naar Dorien Schrama of Irene van Vessem.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere leverancier? Samenwerking met uw leverancier sluiten wij niet bij voorbaat uit. Leest u daarvoor onze algemene voorwaarden en de uitgangspunten van de huurovereenkomst.
gevangenis
Catering

Tijdens uw evenement, conferentie, feestavond of relatie-event wilt u uw gasten uiteraard een smakelijk drankje, een heerlijk diner of een verrassend buffet aanbieden. Voor de culinaire verzorging is de locatie 'cateringvrij'. Wij bevelen van harte Van der Linde Catering + Evenementen of Ma Guise Catering aan voor de culinaire verzorging van uw gasten.

Gaat uw voorkeur uit naar een specifieke leverancier op dit gebied? Of bent u een cateringbedrijf? Leest u dan onze algemene voorwaarden en de uitgangspunten in de huurovereenkomst.

Bereikbaarheid en parkeren
Het Stergebouw is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Slecht 5 minuten van afslag 14 op de A20 en 10 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Tramlijn 4 stopt voor de deur. Daarnaast beschikt het complex over 50 eigen parkeerplaatsen. Voor het parkeren op het binnenterrein geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wanneer u exclusief voor uw gezelschap plaatsen wilt reserveren, gelden daarvoor vaste tarieven.

free joomla templatesjoomla template

Contact

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met 010 – 87 01 666 of mailt u naar onze infomail.

Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen en de culturele bijeenkomsten? Volg ons dan op Twitter en op Facebook.

GevangenisKapel Rotterdam is een
project van Co Solo en Tuin van Noord.

Website doorzoeken?

2019  Gevangenis Kapel Rotterdam